Huidige Prins & Prinses

    Prins Rik

      d’n 2e

Hoi allemaal,

 

Ik ben Rik van Oers en ben 13 jaar oud.

Ik ga naar school op het Stedelijk Gymnasium in den Bosch en ben nu bezig met mijn 2e jaar op deze school.
Mijn hobby is zeilen en ik doe dat in Zaltbommel.
Ik heb 2 broers en 2 zussen.
Ik zit na al 3 jaar bij de Schumers, Dit jaar als Prins.

Mijn broer Tom en mijn zus Anne zijn in 2021 Prins en Prinses geweest.
Jammer genoeg was dat met corona en kon er geen carnaval gevierd worden.
Nu gelukkig wel, ik zal er een leuk jaar van proberen te maken.

 

Veel plezier allemaal!

Prinses Famke d’n 1e

Hallo allemaal ,

 

Ik zal me even voor stellen :

 

Mijn naam is Famke Zumpolle. Ik ben 13 jaar en zit in havo 2 op het Sint-Janslyceum in Den Bosch. Mijn hobbys zijn tennissen en dansen. Dit is mijn 2e jaar bij de schumers  dus ik vind het heel leuk dat ik nu al prinses mag zijn. We gaan er dit jaar weer een groot feest van maken met de carnaval samen met de schumers en de rest. Ik heb er al heel veel zin in. Hopelijk zie ik jullie allemaal tijdens de carnaval.

 

Alaaf,Alaaf,Alaaf


Groetjes Famke Zumpolle