Vorst, Hofdame & Adjudant

Hoi Schumerdurpers,

 

Ik ben Glen van Tussenbroek, 11 jaar en gekozen tot Vorst van de Schumers dit jaar.

 

Ik zit in Velddriel op school en volgend schooljaar ga ik naar het Cambium in Zaltbommel.

 

Dit is voor mij het 2e jaar bij de Schumers. Ik vind het ontzettend leuk dat ik nu Vorst mag zijn.

 

Mijn grootste hobby is kickboksen, dat doe ik al 7 jaar.

 

Ik hoop dat we er dit jaar een gezellig feest van kunnen maken.

 

Alaaf alaaf alaaf!

 

Groetjes,

Glen

Hoi carnavalsvierders,Ik mag dit jaar de hofdame van de Schumers zijn en daar heb ik erg veel zin in.Mijn naam is Pleun van Heumen.Samen met mijn ouders en broertje Tuur woon ik op de Klompenmakershof in Velddriel.Ik zit op voetbal en speel bij het leuke elftal, de MO13 van DSC. Ik zit in 1 havo van het Cambium.Met de carnaval zullen jullie me vaak in de Boxhof op de dansvloer zien, waar het altijd gezellig is.Ik heb ook zin in de optochten, want we hebben altijd veel plezier met zijn allen op de kar.Ik ga er samen met Prins Teun, Prinses Estelle, Vorst Glen en Adjudant Juul een hele gezellige carnaval van maken.Zien we jullie ook in de Boxhof?Groetjes Pleun van HeumenHofdame Schumers ‘23

Ik ben Juul van Oversteeg en ik ben dit jaar gekozen tot adjudant van het Schumersdorp. 

 

Ik zit in groep 8 op de Deken wehmeijerschool in Velddriel. 

 

Mijn hobby is voetbal. Ik speel in Kerkdriel bij DSC in de JO13,1. 

 

Ik heb veel zin in de carnaval en we gaan er met z’n allen iets heel moois van maken. 

 

Alaaf Alaaf groetjes Juul